Politie zoekt getuigen van zeer gewelddadige overval pizzeria (video)

Zaandam – Op woensdag 20 mei 2019 werd een pizzeria-medewerker overvallen door 3 gewapende en gemaskerde jongeren. De overvallers bedreigden de medewerker met een mes en hakbijl.

Iets later wordt het slachtoffer meegenomen naar het kantoor, nog steeds onder bedreiging van de wapens. In het kantoor kiepten ze de kassalade vol met geld, in hun blauwe tas. Na nog een bedreiging met de steekwapens, verlieten de overvallers de pizzeria.

Het trio sloeg via de achteruitgang van de pizzeria op de vlucht, de Oostzijde op. Op de vermoedelijke vluchtroute van de overvallers, werd door de politie een telefoon gevonden. Het is mogelijk dat de telefoon afkomstig is van een van de daders.

Het lijkt erop dat de overvallers behoorlijk jong zijn. Nog geen 20 jaar oud. Ze waren alle 3 gekleed in donkere trainingspakken en ze hadden alle 3 een capuchon over hun hoofd. Op een ouderwetse manier, hebben ze hun gezicht gedekt met een panty.

Het zijn heftige beelden. En een behoorlijke bedreigende situatie voor de medewerker en daarom wilt de politie deze zaak graag oplossen! Wie weet wie deze drie daders zijn? Bel dan 0800-6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

 

Volg ons op Facebook