Politie treft 3940 XTC pillen aan tijdens huiszoeking

Zaanstad- Afgelopen vrijdag is er aan de straat Poelenburg in Zaandam een pand en een bijbehorende kelderbox gesloten voor de duur van drie maanden. Dit gebeurde na de vondst van verschillende verboden middelen. 

Tijdens een controle van een voertuig door de politie werd er bij de bestuurder hasj en een vuurwapen aangetroffen. Vervolgens is de woning van de verdachte doorzocht. Daar werden nog eens 3940 XTC pillen en goederen voor het opzetten van een hennepkwekerij aangetroffen.


Harde aanpak van drugscriminaliteit

Zaanstad heeft een streng sluitingsbeleid in de strijd tegen ondermijnende drugscriminaliteit. Naast bedrijfspanden worden ook woningen waarin harddrugs of wietplantages worden aangetroffen tijdelijk gesloten. De tijdelijke sluiting is niet alleen bedoeld om een einde te maken aan overlast, maar ook om de aanloop van drugsgebruikers en criminelen te stoppen.

Volg ons op Facebook