Eerste zending kerstinzameling Brandweer afgeleverd bij de voedselbank (video)

Zaanstreek – De eerste opbrengsten van de kerstinzamelingsactie van de brandweer zijn afgeleverd bij de voedselbank Zaanstreek. Initiatiefnemer is André Siebeling (gebiedscommandant Purmerend). Hij en zijn team vertrokken vanmorgen met volle bussen richting de voedselbanken in Assendelft en Purmerend.

Vorig jaar startte de brandweer in Purmerend al een inzamelingsactie. Dit jaar is het een gezamenlijke actie van 10 brandweerposten in Zaanstreek/Waterland. Alle ingezamelde spullen worden naar de kazerne in Purmerend gebracht. Daar worden de opbrengsten verdeeld tussen de Voedselbank Purmerend en de Voedselbank Zaanstreek.

Geef met jouw donatie meer mensen een fijne kerst!

Tot 16 december kunnen er nog houdbare levensmiddelen en non-foodproducten worden ingeleverd bij één van de deelnemende brandweerposten. De brandweer is nog steeds op zoek naar producten als rijst, pasta, jam, appelmoes, pakjes sap, thee, spullen uit het kerstpakket, tandpasta, douchegel, parfum etc. (Alcohol, verse of gekoelde producten, vleeswaren en kaas worden niet aangenomen).

Dit jaar nemen er 10 locaties deel aan de kerstactie. Dit zijn de volgende brandweerposten: Kwadijk, Middenbeemster, Oostzaan, Purmerend, Volendam,  Wormer, Wormerveer, Zaandam-Prins Bernhardplein, Zaandam-Houtveldweg, Zuidoostbeemster. De adressen van deze brandweerposten en de inlevertijden vindt u HIER.

Relevant artikel:

Brandweer start wederom actie voor de voedselbank “Iedereen wil een fijne kerst”

Volg ons op Facebook