Cold case: Zaak Sahin Adhami

Zaandam – Ainol Sahin Adhami (33 jaar oud) had een groentewinkel en wasserette aan de Hoofdweg 228/230 in Amsterdam. Daarnaast was Sahin actief in de verdovende middelen wereld en had bij verschillende personen schulden.

Hij maakte, volgens familie en vrienden, al een tijdje een gestreste indruk in de winkel. Toen zijn verloofde hem eind maart 1995 niet meer kon bereiken en hij niet op kwam dagen bij afspraken met vrienden, raakte zijn verloofde in paniek. Op 2 april 1995 wordt omstreeks 23.30 uur het levenloze lichaam van Sahin in zijn woning aan de Heinsiusstraat in Zaandam aangetroffen. Sahin bleek door geweld om het leven te zijn gebracht.

De vrienden en familie van Sahin hebben nog steeds veel vragen over wat er gebeurd is. Kunt u ze aan antwoorden helpen?

Er is in deze zaak een beloning van 15.000 euro uitgeloofd voor de tip die leidt tot de oplossing van dit misdrijf.

Tips kunt u doorgeven via coldase@politie.nl via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) of de opsporingstiplijn 0800-7060.

Of in een gesprek met het Team Criminele Inlichtingen van de politie. 0800-7060

Volg ons op Facebook