Gevonden lichaam in Zaandam is van vermiste Astrid Rousse

Zaandam – Op vrijdag 11 januari is langs de Leeghwaterweg (N515) in de buurt van de Zaanse Schans een lichaam gevonden. Na uitgebreid onderzoek blijkt het te gaan om de vermiste Astrid Rousse (53) uit Koog aan de Zaan.

Op de 11e omstreeks 16:30 uur werd het plaats delict opgeheven en was al het benodigde onderzoek uitgevoerd. Pas na het weekend zou het de identificatie zijn afgerond. Wel heeft de recherche op vrijdagavond aan de nabestaanden laten weten dat het lichaam van een vrouw was en dat zij al geruime tijd op de vindplaats heeft gelegen.

De zoon van Astrid laat zojuist via Facebook weten dat het inderdaad om Astrid gaat.

De politie heeft inmiddels verklaard dat het inderdaad gaat om de 53-jarige vrouw uit Koog aan de Zaan.

Astrid vertrok in de nacht van donderdag 16 op vrijdag 17 augustus 2018 zonder spullen van huis. Sindsdien ontbrak ieder spoor. Verdere info volgt.

Foto’s: Haico Kats – Regio11.nl

Relevant artikel:

Vermist: Astrid Rousse (53) uit Koog aan de Zaan

 

Volg ons op Facebook