Aanhouding bedreiging Sinterklaas – gebiedsverbod voor vier personen

Haarlem – De politie Noord-Holland heeft een 37-jarige man uit Utrecht aangehouden. Hij wordt verdacht van bedreiging.

De verdachte is dinsdagmiddag 13 november in Haarlem aangehouden. Voor bedreigingen die hij heeft geuit op sociale media. Drie andere personen hebben op het moment van de aanhouding een gebiedsverbod uitgereikt/opgelegd gekregen. Dit verbod is opgelegd door de gemeente Zaanstad. Ook de verdachte krijgt een gebiedsverbod opgelegd. Het viertal mag zich vrijdag en zaterdag niet in de omgeving van de Zaanse Schans bevinden. De aangehouden verdachte is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Volg ons op Facebook

1 Comment

  1. Om een sprookjesfiguur maken de meeste volwassenen zich zo druk, hoop dat we om deze onzin over een paar jaar hard kunnen lachen,wat een onzin allemaal

Reacties zijn gesloten bij dit onderwerp.