Bijna 1000 Zaanse inwoners overwegen zonnepanelen

Samen met lokale aanbieders en installateurs is de actie ontwikkeld die zorgt voor een gunstige prijs en deskundig, onafhankelijk advies. Inwoners die overwegen om zonnepanelen te plaatsen kunnen zich tot 16 december inschrijven via www.duurzaambouwloket.nl/actiezaanstad. De inschrijving is gratis en verplicht tot niets. Na inschrijving neemt een vakman van een installatiebedrijf uit de regio contact op voor een afspraak bij de inschrijver thuis. Tijdens dit bezoek wordt gekeken of het dak geschikt is voor zonnepanelen. Vervolgens krijgt de geïnteresseerde een gratis en vrijblijvende offerte op maat. Bij akkoord, plaatst het installatiebedrijf het zonnepanelensysteem.

Waarom meedoen?

Er zijn verschillende voordelen aan het meedoen aan de actie. Zo krijgen woningeigenaren een gunstige prijs door samenwerkingsverband van lokale aanbieders van zonnepanelen. Ook wordt samengewerkt met vakkundige installateurs uit de regio en krijgen mensen zonnepanelen van hoge kwaliteit met 10 jaar garantie. Tot slot krijgen mensen die meedoen onafhankelijk advies van Duurzaam Bouwloket.

Inschrijven voor zonnepanelenactie kan tot 16 december.

Voordeel zonnepanelen

Met zonnepanelen wekken inwoners zelf duurzame energie op. Hoe meer mensen hier gebruik van maken, hoe minder gas en kolen we hoeven te verbranden voor het opwekken van elektriciteit.  Daarnaast bespaart men op de energiekosten en leveren zonnepanelen veel meer rendement op dan geld op een spaarrekening. Bovendien bereidt u zich met zonnepanelen voor op een aardgasvrije toekomst. De afgelopen jaren zijn er al meer dan duizend Zaankanters geweest die zonnepanelen hebben aangeschaft via dit soort acties. Mensen die vragen hebben kunnen bellen met het Duurzaam Bouwloket: 072 – 743 39 56 of een mail sturen naar info@duurzaambouwloket.nl

 

Volg ons op Facebook