Politie zoekt getuigen van overval op Etos

Zaandijk – Op vrijdag 2 november is rond de klok van 12.30 uur een drogisterij aan de John Lennonstraat in Zaandijk overvallen. Rond dat tijdstip kwam een man in de winkel en onder bedreiging van een wapen dwong hij het personeel om geld af te geven. Na de overval sloeg de verdachte lopend op de vlucht.

Tijdens de overval droeg de verdachte een zwarte gewatteerde jas met een capuchon, had hij een donkere broek aan en liep hij op zwarte schoenen met witte zolen en had hij een zogenaamde pilotenbril. De man heeft een donkere huidskleur en wordt tussen de 30 en 35 jaar geschat.

De politie komt graag in contact met getuigen, of mensen die meer van de overval weten. Verder is de recherche geïnteresseerd in camerabeelden van particulieren die in de buurt wonen. Als u die heeft en we hebben nog niet met u gesproken, neem dan contact met de recherche op.

Ook sluit de politie niet uit dat de verdachte op zijn vlucht kleding heeft weggegooid. Treft u vreemde kleding aan in uw vuilnisbak, bel dan de politie. Informatie kan gedeeld worden via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met 0800-7000.

Volg ons op Facebook