Beroving bij skatebaan Darwinpark

Zaandam – Op dinsdagavond omstreeks 18.45 uur, hield de politie vier jongens aan op verdenking van een beroving in het Darwinpark in Zaandam. Het gaat om drie 18-jarige Zaandammers en een 16-jarige jongen zonder bekend adres.

Een 16-jarige jongen uit Zaandijk, was met een 15-jarige vriend en een vriendin aan het chillen bij de skatebaan in het Darwinpark toen zij werden een gesproken door twee jongens. De jongens eisten de kostbaarheden van de slachtoffers. Om hun eis kracht bij te zetten werd er gedreigd met een (mogelijk) vuurwapen. Een van de slachtoffers wist te ontkomen. Hij rende weg. De andere slachtoffers raakten hun geld kwijt.

Later op de avond zag de politie vier jongens in een personenauto rijden. Aangezien zij aan het signalement van de overvaller voldeden, werden zij aangehouden. De politie stelt een onderzoek in.

Volg ons op Facebook