Politie zoekt getuigen van een verdachte situatie tankstation

Zaandam – De politie is op zoek naar getuigen van een verdachte situatie die zich maandagavond bij een tankstation aan de Provincialeweg heeft afgespeeld. Dit speelde af rond de klok van 21.00 uur, er waren twee jongemannen bij betrokken. Het tweetal was zeer kort binnen en verliet daarna snel het pand. Zij liepen vervolgens in de richting van het fietspad en verdwenen uit het zicht.

De politie wil in contact komen met mensen die dit voorval hebben zien gebeuren. Ook wil de politie graag spreken met een mogelijke getuige die ten tijde van het voorval zijn scooter stond te tanken. Heeft u iets gezien of heeft u andere informatie dat te maken kan hebben met dit incident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem kan ook via 0800-7000.

Volg ons op Facebook