Dealer of grootverbruiker

Zaandam – Op donderdagavond, 4 oktober 2018, hield de politie een 28-jarige Zaandammer aan wegens het in bezit hebben van harddrugs.

Omstreeks 21.00 uur zag de politie een auto rijden op de Oostzijde in Zaandam. Achter het stuur zat een bekende persoon die in het verleden al eens eerder was aangehouden in verband met het bezit van drugs. Toen de politie achter de auto ging rijden, zagen zij duidelijk dat de bestuurder druk bezit was met andere dingen als het besturen van de auto.

Bij controle bleek de man een flinke ‘zwelling’ aan zijn onderbeen te hebben. In zijn sok had hij een bakje waarin 28 witte bolletjes en 9 bruine bolletjes (vermoedelijk) harddrugs zaten (cocaïne en heroïne). De man gaf aan dat de drugs helemaal voor eigen gebruik waren. Dat hij een grootverbruiker was. Een test van zijn speeksel wees echter uit dat hij recent helemaal geen drugs gebruikt had. De logische conclusie kan zijn dan dat de drugs voor de handel zijn.

De politie nam de drugs in beslag. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Volg ons op Facebook