DekaMarkt Wormerveer nog bijna twee weken dicht na instorten garage

Wormerveer – De DekaMarkt in Wormerveer, die begin deze week beschadigde doordat de garage erboven gedeeltelijk instortte, blijft nog bijna twee weken dicht.

Gisteren liet een woordvoerder van de supermarkt weten dat de DekaMarkt in ieder geval nog het hele weekend gesloten zou blijven. Voordat het pand open kan gaan, moeten eerst de herstelwerkzaamheden aan de garage erboven zijn afgerond. Nu is bijna zeker dat de supermarkt op 3 oktober weer open gaat.

“Wij zijn allemaal enorm geschrokken en onze eerste prioriteit lag afgelopen periode bij eventuele slachtoffers, onze medewerkers, klanten en andere aanwezigen. Nadat bleek dat er geen slachtoffers waren, is er onderzoek gedaan naar de oorzaak en welke impact dit heeft. Het blijkt dat de winkel zelf geen schade heeft opgelopen”, zegt Pieter Rozendaal, directeur van DekaMarkt.

Relevant artikel:

Parkeergarage Wormerveer zeker tot en met maandag gesloten

Volg ons op Facebook