Drie verdachten van inbraak aangehouden

Zaandam – Op zondagmorgen hield de politie drie mannen aan, die worden verdacht van een poging tot inbraak in een woning aan de Thijssestraat in Zaandam. De verdachten zijn Zaandammers van 19 en 20 (2x) jaar oud.

Omstreeks 03.30 uur meldde een getuige dat er mogelijk een inbraak aan de gang was bij een woning aan de Thijssestraat. De politie zette de wijk af, zodat de verdachten niet weg konden komen. Een politiehelikopter, die in de omgeving vloog, werd ingezet. Twee verdachten werden door de helikopterbemanning gezien en konden door politiemensen op de grond worden aangehouden. De derde verdachte kwam zelf op de politie aflopen.

Een ingezette politiehond vond in de directe omgeving van de verdachten en de woning inbrekersmateriaal. Voor zover bekend, zijn de verdachten nog niet in een woning binnen geweest.

De mannen zijn voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

Bron: politie


RegioZaanstad is een startende regionale nieuwswebsite gericht op de Zaanstad en omgeving. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws like dan onze Facebookpagina RegioZaanstad.

Volg ons op Facebook