Rechtzaak moord Zaanse Pauline Mol (53) van start

ZAANDAM – Drie mannen moesten gisteren voor de rechter verschijnen wegens verdenking van moord op de 53-jarige Pauline Mol uit Zaandam. In maart 2018 werd zij om het leven gebracht, vermoedelijk na een roofoverval. De vrouw had geen grote geldbedragen of kostbaarheden in huis. 

De verdachten zijn een 35-jarige man uit Amstelveen, een 39-jarige man uit Zaandam en een 31-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats. Alle drie de heren zijn geboren in de Dominicaanse Republiek. De zitting van 7 augustus betrof een pro forma zitting, De inhoudelijke behandeling van de zaak is op 10 en 11 oktober 2018

Een buurman zag Pauline op 26 maart vorig jaar jaar bij toeval levenloos op de grond liggen, toen hij door haar keukenraam keek op de Indigostraat. Hoewel er geen sporen van braak gevonden werden, werd al snel werd duidelijk dat ze door geweld om het leven was gebracht.

Volg ons op Facebook